La perxada de Ticó

L'entorn

Allotja't a casa nostra i endinsa't a la tranquil·litat de la vida rural i ramadera al parc natural de l'Alt Pirineu, gaudint del silenci i del paisatge que ens envolta.

Tot l'any podràs viure noves sensacions a l'entorn natural: a la primavera els naixements dels pollins de la nostra explotació de Cavall Pirinenc Català, enmig de les flors de mil i un colors; a l'estiu les excursions als llacs i pastures naturals, a la tardor veuràs tota la gamma dels colors de les fulles dels arbres i podràs escoltar els cérvols i daines, i a l'hivern trepitja el blanc de la neu envoltat de natura.

La major part del Pallars Sobirà està protegit. S’hi troben diverses zones PEIN (Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya), el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, la Reserva Natural Parcial de la Noguera Pallaresa – Collegats, amplis espais de la Xarxa Natura 2000, la Reserva Natural de Caça del Boumort, etc.

És un lloc magnífic per gaudir de la tranquilitat i el silenci, envoltats d’activitats tradicionals.

Per gaudir de l´esquí i les activitats hivernals estem molt a la vora de l’estació d’alta muntanya de Tavascan (on podeu practicar l’esquí nòrdic i alpí, les raquetes de neu, … en un entorn molt familiar). A la nostra comarca també hi ha les estacions d’esquí d’ESPOT i PORT-AINÉ. Totes tres estacions també ofereixen activitats la resta de l’any.

Activitats

T'animes a visitar-nos?

LA PERXADA DE TICÓ 1

Boldís Sobirá, Lleida

De 2 a 4 persones

240€/2 nits x 4 persones

LA PERXADA DE TICÓ 2

Boldís Sobirá, Lleida

De 2 a 4 persones

240€/2 nits x 4 persones

caCatalà