La perxada de Ticó

L'entorn

La comarca del Pallars Sobirà s’estén seguint el curs del riu Noguera Pallaresa. És la quarta comarca més gran de Catalunya i té una de les densitats més baixes del país, amb 4 habitants per km2. En total hi ha uns 6.000 habitants.

A la nostra comarca s’hi troba el llac més gran dels Pirineus, el de Certascan, i el cim més alt de Catalunya, la Pica d’Estats.

La major part del Pallars Sobirà està protegit. S’hi troben diverses zones PEIN (Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya), el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, la Reserva Natural Parcial de la Noguera Pallaresa – Collegats, amplis espais de la Xarxa Natura 2000, la Reserva Natural de Caça del Boumort, etc.

És un lloc magnífic per gaudir de la tranquilitat i el silenci, envoltats d’activitats tradicionals.

Per gaudir de l´esquí i les activitats hivernals estem molt a la vora de l’estació d’alta muntanya de Tavascan (on podeu practicar l’esquí nòrdic i alpí, les raquetes de neu, … en un entorn molt familiar). A la nostra comarca també hi ha les estacions d’esquí d’ESPOT i PORT-AINÉ. Totes tres estacions també ofereixen activitats la resta de l’any.

Activitats

T'animes a visitar-nos?

LA PERXADA DE TICÓ 1

Boldís Sobirá, Lleida

De 2 a 4 persones

200€/2 nits - 300€/3 nits

LA PERXADA DE TICÓ 2

Boldís Sobirá, Lleida

De 2 a 4 persones

200€/2 nits - 300€/3 nits

caCatalà